Wij bestaan 10 jaar!

Tien jaar lang staan wij al voor jullie klaar met de beste kwaliteit extra vierge olijfolie van Kolympari. Het verhaal begon ruim tien jaar geleden toen we met onze ‘koumparos’ (getuige van onze bruiloft) bij de familie Michelakis langs gingen. De eigenaren van Kolympari. Het was direct een warm welkom en het idee was geboren om de Kolympari olijfolie in Nederland te gaan verkopen. We bestelden voorzichtig een halve pallet met olijfolie en begonnen de olijfolie in Nederland te promoten. De eerste klanten kwamen in contact met de olijfolie en vertelden dit enthousiast door aan hun vrienden, kennissen en familie. Deze mond-op-mond reclame heeft ons ontzettend veel klanten gebracht en daar zijn wij jullie zeer dankbaar voor! Nu, 10 jaar later, laten we inmiddels meerdere pallets per jaar over komen vanuit Kreta, zodat steeds meer mensen kunnen genieten van deze olijfolie.

In de loop der jaren zijn er ook diverse andere Griekse producten in ons assortiment bij gekomen zoals kruiden, olijven en honing. Zijn jullie op zoek naar bepaalde producten? Laat het ons weten, misschien wordt het een uitbreiding van ons assortiment!

Om deze mijlpaal met jullie te vieren, geven wij een maand lang 10% korting op al onze producten* in onze webshop. De korting wordt automatisch toegepast met de kortingscode “10jaar”. Zoals gezegd heeft mond-op-mond reclame veel voor ons gedaan, dus deel dit bericht zo veel als jullie kunnen en laat meer mensen kennis maken met de Kolympari olijfolie en andere Griekse producten!

www.fodelianakis.nl

*uitgezonderd afgeprijsde artikelen, kadokaarten en verzendkosten. Actie eindigt 9 februari 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *